Music By Idiots er en ny stemme på den dansksprogede musikscene, formet af den tid vi lever i – nærværende og troværdig. Debutsinglen “Sønderskudt” er taget fra debutalbummet Tiden Lyver, der udkommer i 2021.

”Sønderskudt i et hjørne – jeg står 

drømmer om disse ting – jeg ikke formår 

hvor fanden er min hånd og hvor er dit lår 

drømmer om disse ting – jeg ikke forstår” 

4. minutter i den endegyldigt fortabte kærligheds land.

Musikken kan bedst beskrives som mørk glam, punket prog rock og Art Rock’n Roll til en degenereret verden.

Stream “Sønderskudt” her på din fortrukne streamingtjeneste, læs mere om og lyt til andensinglen “Bid for bid” her.

Videoen til ”Sønderskudt” er optaget i vinteren 2021.1kamera, 1 lampe, 1 gaffer og 1 performer. Instruktion og kamera af Dennis Agerblad, forfatter, drag-performer, video-kunstner.

Music By Idiots lyd er et snublende kaos, såvel som den store popsang. Albummet er uden filter og fandenivoldsk sat i lyd af den allesteds nærværende Nis Bysted (Iceage, Liss og Speaker Bite Me) og det nyeste producerskud Oliver Matthew Volz (Shiny Darkly, Deadpan og Collider). 

Music By idiots startede op omkring komponist og sangskriver Anders Rex  – der også har arbejdet under følgende alias’er A.REX, ARX og AREX – som en platform til at få hans solo produktion placeret i et bandformat til brug for  pladeoptagelse og live koncerter.

ARX startede sin musikalske karriere som en del af det kbh’s punkmiljø i 78, med den anarkistiske kaos enhed Mad Gustav Band med en plade debut på ”Concert of the moment” i 79.

ARX har altid været søgende og eksperimenterende i sin musik og afsøgt og udforsket  de musikalske grænser. 

Musik har altid været en nødvendighed og ikke nødvendigvis en levevej, som et sted uden kompromis og et land uden grænser.

Anders Rex er pt aktuel på den nye reissue og remastered udgave af The Bleeder Group Sunrise, hvor han har bidraget med guitar, tekst og vokal. Sunrise betragtes efterhånden med rette som en af de store danske rockplader. Udover dette har han været primus motor i Svartbag og Rex Kyed og leveret en del musik til film, teater og dans. 

Resten af Music By Idiots er: Mads Lassen (Shiny Darkly, Motorique mm), Tobias Bendixen (Big Mess, Septage mm) og Jan Kromann (Decorate Decorate, Bug Chaser mm).

Følg Music By Idiots: Facebook, Instagram og Website.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: