Bunker er ugens single på BONGORAMA.DK

Alle sange og tekster er skrevet af Thomas Bach Skaarup, undtagen ‘Tsunami’, der i dens første sektion har tekst af digteren Nicolaj Stochholm, lånt fra ‘Jagttegn og dyrekreds’ fra digtsamlingen ‘Odefabrikanten’ (Gyldendal, 2011).

Teksten i outroen til ‘Bunker’ er desuden lånt fra Stocholms digt ‘Km 11’ fra digtsamlingen ‘Ødelagt rim’ (Gyldendal, 2013), der i original versionen lyder “For du gav mig dine læber / og du sagde mit navn”. Ændringen af ordet “læber” til “øjne” er sket med venlig tilladelse fra digteren.

Produceret af Anders Boll, Thomas Bach Skaarup, og med co-produktion og varierende sangskrivningsmæssige bidrag fra Niels Christian Sommer (‘Bunker’, ‘Shopper’, ‘Pumper Mama’, ‘Morpheusz’ og ‘Styrke’).

Mixet af Anders Boll og mastereret af Emil Thomsen (ET Mastering).

Pladen er lavet i København, Aarhus og på den græske ø, Kreta.

Ganger er Ninna Lundberg, Mille Mejer Djernæs Christensen, Andreas Campbell og Thomas Bach Skaarup.

Desuden medvirker vokalisterne Simon Theis (‘DNA’) og Laura Kjelgaard (‘Morpheusz’ og ‘Styrke’), samt saxofonisten Viktor Kongsbak (‘Bongo’, ‘Scat-Autotune, ‘Honey’) og bassisten Mikkel Roar Christensen (‘Bunker’).

Coveret er en freske af Telephus der diger ved en hind. Grafisk behandlet af Maja Halling Rasmussen.

TRO ER FOR TROEN PÅ KVINDEN

De der har været, de der er, og de, der skal løfte jorden ud af den store katastrofe.

(yachtvej.net)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: