Anders Trentemøller – Spinning (2017)

Scroll down to content

Anders Trentemøller til Bandcamp bloggen:

Jeg skrev ‘Spinning efter jeg var færdig med nummeret ‘November’. Marie [Fisker, red.] og jeg prøvede en masse vokal ideer af før vi fandt på dette. Jeg ville have hendes stemme til at lyde helt uvirkelighed, som om den var under vandet. Det var en stor udfordring for os. Det var virkelig svært for mig at overbevise hende om at rode med stemmen på den måde. I starten havde hun svært ved at høre hendes stemme ændret så voldsomt. Hun havde lige brug for lidt tid til at se, hvad jeg ønskede fra hendes vokal. Jeg var nødt til at overbevise hende om at give slip. Men nu er hun virkelig glad for det.


Foto: Sofie Nørregaard.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: