Krumspring – Elendigt Politiarbejde (2017)

Scroll down to content

17807522_10213210000871137_2273057719601573730_o

Krumspring vil gerne se DIG til en reception for deres EP, Sådan ødelægger man et menneske. Vi byder på en øl eller en vand og der vil være rig lejlighed til at høre de fire numre. Da vi intet har at sælge, tilbydes gæsterne i stedet muligheden for at tage en selfie med Krumspring. Krumspring er en duo, bestående af Henrik Balling, der musicerer og producerer og Klaus Lynggaard, som skriver ord og lægger stemme til. Krumsprings EP udsendes digitalt på Hans Buchardts nystiftede selskab No Way Production. Sigrún Gudbrandtsdottir har lavet omslaget. Det vellignende pressefoto er taget af Karsten Weirup.  Krumsprings video ”Elendigt politiarbejde” er lavet af Hans Buchardt og kan ses nedenfor. Tid og sted: Den 26. april kl. 16 i pladeforretningen BEAT.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: