I hjertet af Grøndal Multicenter, bag badminton- og bowlingbaner, har musikalske kræfter fra den danske over- og undergrund samlet sig under navnet Achtung Sky og indspillet en heftig EP, hvorfra førstesinglen “Curtains” fra det hemmelighedsfulde musikkollektiv netop er udkommet på FIVE FOOT ONE RECORDS.

Mellem analoge synthesizere og en højspændt guitar ligger et stædigt trommebeat spillet af en af Danmarks mest ikoniske trommeslagere. Achtung Sky træder selv i baggrunden og har i stedet inviteret gæster til at stå forrest. På “Curtains” er det Neu Sierra, der bidrager med sin dragende vokal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: