Music for Lovers – Love Hurts

Scroll down to content

“Love Hurts” Music for Lovers er et romantisk møde af stemmer, der synger om kærlighed –som i henført hengivelse, skøn forening og smertefuldt savn. Ikke den nemme kærlighed, men den uendelige, den, der gør ondt, den, der får dig til at ville leve –og nogle gange dø.

Helene Navne og Anders Rex har begge deltaget og performet i forskellige musikalske projekter gennem tiden. I Music for Lovers forener de deres sangstemmer og visioner for at fortolke nogle af de bedste kærlighedssange, der nogensinde er skrevet. It’s as corny and serious as it gets.

En håndfuld sange er allerede arrangeret for de to stemmer og i gang med at blive indspillet. Snart vil de blive udgivet og forhåbentligt nå og glæde ethvert sultent, tilfreds eller ensomt hjerte derude. Anden single er en genfortolkning af det gamle The Everly Brothers “Love Hurts” hit komponeret af Boudleaux Bryant.

Lap steel spilles af Leif Bruun.

Stream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: