The Bowdashes – Narrow Cracks

Scroll down to content

Fra albummet “Bouquet”, som udkommer d. 6. marts.

TAG PÅ SYRETRIP MED THE BOWDASHES PÅ NY SINGLE

The Bowdashes er klar med deres nye single ‘Narrow Cracks’, der udkommer fredag 7. februar. Singlen, fra deres kommende album ’Bouquet’, er et brev fra en på kanten af livet. Det er død og kærlighed, desperation og ærgrelse – og en fucked up guitarsolo.

Den københavnske duo The Bowdashes følger op på sidste års singler, hvoraf især førstesinglen ‘Grandeur’ blev taget godt imod af P6 Beat. Nu er de stærkt tilbage med tredje udspil fra deres kommende albumdebut, der udvider lydpaletten fra ørken garagerock til et mere stramt, men eksperimenterende univers.

‘Narrow Cracks’ er et brev fra en mand til en person, som han aldrig tog sig sammen til at elske: Nu sidder han nede i varmen, Cambodja eller Thailand måske, og ærgrer sig – storsvedende, døende og bedøvet af sprut og stoffer. Måske dør han i guitarsoloen, kvalt i sit eget opkast, medmindre hun får brevet og når at fortælle ham, at hun stadig holder af ham.

Videoen er en selvmorderisk og klaustrofobisk motorcykeltur gennem asien.

Makkerparret Linn Holm og Nana Nørgaard, der live og i studiet akkompagneres af Mathias Bertelsen (The Entrepreneurs) og Mads Bertelsen (Blood Child), giver sig selv plads til at syre ud – noget de også gør live. Uden for de danske grænser er der også begejstring for The Bowdashes, hvilket har bragt dem til Tyskland, Sverige og Norge.

“They sound like the constantly pissed off daughters of Patti Smith and David Lynch” skrev Indie Berlin i 2018. I 2020 retter The Bowdashes blikket mod verdensherredømmet med udgivelsen af deres første fuldlængde album Bouquet.

Stream nummeret her: https://orcd.co/narrowcracks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: