Ny single og video fra Peppermint B

Scroll down to content

I dag udgiver Peppermint B musikvideoen til den nye single “Good Boys In The Suburbs (So Young) feat. Freja Loeb”

I musikvideoen genbesøger Freja Loeb og Steffen deres teenageår og dramatiserer tekstens omdrejningspunkt; det smukke i en opvækst i provinsen.

“Good Boys In The Suburbs (So Young) feat. Freja Loeb” er den første single fra Peppermint Bs andet album Bubblegum Buddha, der udkommer d. 20. september 2019. På det nye album såvel som privat vender Steffen Westmark (The Blue Van) ryggen til storbyen og konkurrencesamfundet.

Den nye single reminiscerer over det at vokse op i provinsen med alt, hvad der følger med; fra teenage-forelskelser over mobning til kedsomhed. Sangen reflekterer over, hvordan ens opvækst påvirker ens personlighed, og over hvordan den menneskelige hukommelse også har tendens til at glorificere minder ved at fortrænge dårlige minder og fremhæve de gode. Som tekstens afsluttende linjer lyder “These images are golden, but when I look back / I know that what I got now is what I wished I had / When I was young”.

Om musikvideoen udtaler Steffen Westmark:

“Ideen var at skyde en video udelukket på 8 mm film, for at opnå tekstur i billederne, som leder tankerne hen på et tilbageblik, men også for at hylde det konsekvente og arbejde med det begrænsede materiale man har at editere udfra (6 min råbånd). En hyldest til det analoge, som Peppermint Bs generation er vokse op med.

Steffen er vokset op i en nordjysk landsby, inden han rejste verden rundt op til flere gange med sit band The Blue Van. De sidste mange år har Steffen boet i København, men i 2018 flyttede Steffen med sin familie til sydfyn, nærmere bestemt Svendborg. Han følte et behov for at komme væk fra storbyens travlhed og blev tiltrukket af Svendborgs kreative og kulturelle miljø og af muligheden for at give mere plads og ro til familien i en større og billigere bolig.

Steffen Westmark fortæller:

“Jeg havde brug for fysisk og mental plads og syntes, jeg kørte lidt i ring i Kbh. Jeg havde på fornemmelsen, at nye spændende døre ville åbne sig i Svendborg, hvilket har vist sig at passe.”

“Good Boys In The Suburbs (So Young) feat. Freja Loeb” er ude nu på Northern Sky Records. Albummet Bubblegum Buddha er ude d. 20. september.

Links

Instagram / Facebook / Apple Music / Spotify / Soundcloud / YouTube / Website

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: