“Du ku ha taget stoffer, men du tog en doktorgrad”

Scroll down to content

SNIGPREMIERE

2. august udgiver DME Knap10-singlen “Du ku ha taget stoffer”. Det er en fin lille sang om de særlige mennesker, der bare har det – alle de fine evner og menneskelige træk, vi andre så kan gå og beundre og elske. Eller misunde. De har det bare, de kan ikke gøre for det. De kan virke nærmest overmenneskelige. Men måske ved de det overhovedet ikke selv.

Den første Knap10-single udkom 2. maj, præcis 1 år efter at Hans Holten Hansen – der er Knap10 – i en ulykke mistede spidsen af den højre pegefinger, han altid har spillet bas med. Ulykken blev skelsættende for ham: Nu måtte den gamle wingman ud med sine egne sange, før fanden tager resten af ham.

Hans har spillet bas for en række væsentlige acts på den danske indie-scene. Først How Do I​, siden Nikolaj Nørlund​, Rhonda Harris​ og Olesen-Olesen​.

“Du ku ha taget stoffer” er single #4 i en serie på 10, der udkommer med en måneds mellemrum. De tidligere singler har figureret på forskellige Spotify-spillelister og har modtaget anbefalinger fra Karrierekanonen. Følg serien i de kommende måneder på Knap10’s Facebook-side.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: