Knap 10 – Anni Braklachts familie

Scroll down to content

Annis mor er lækker, siger Knap10 i sin single #2 af 10

2. juni udkommer den 2. af knap 10 singler med Knap10. I 171 små-punkede sekunder kigger vi ind i den småubehagelige familie, veninden engang løb væk fra. For det, at Annis mors i hvert fald engang var lækker, hjalp ikke Anni. Men det gjorde Knap10 måske? Han håber.

Lyt selv til sangen om Anni Braklacht og hendes forfærdelige familie – og den frelse, teenageren finder i venskabernes selvvalgte slægtskab.

Ulykken førte til nyt liv

Knap10’s debutsingle udkom 2. maj, præcis 1 år efter, at støjrockbassisten Hans Holten Hansen mistede spidsen af sin helt essentielle højre pegefinger i en ulykke. Ulykken blev for ham skelsættende: Nu måtte den gamle wingman for en hel serie anerkendte sangskrivere pinedød til at udskille sine egne sange.

Single 2 falder så på 13-måneders-dagen. De næste singler følger med en måneds mellemrum fremover. Hvis Knap10 holder kursen, vil der være et betydeligt kvantum støjguitar på, en skrøbelig vokal og en tekst, der giver mening. Måske noget for dig, der har en plads i hjertet til Flaming Lips og Arcade Fire?

Støjrockbassistens sologang Knap10 er resten af Hans Holten Hansens fingre, der gennem årene har rørt bassen for en række væsentlige acts på den danske indie-scene. Først How Do I, siden Nikolaj Nørlund, Rhonda Harris og Olesen-Olesen. Imens gik han på Forfatterskolen, udgav to digtsamlinger, stiftede familie, fik fuldtidsjob – og skrev sange for ingen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: