True Nord – It’s Not About Forever (2017)

Scroll down to content

Mens Simon Kvamm har haft travlt med sin solokarriere, har Nephew-medlemmerne, guitarist Kristian Riis og keyboardspiller René Thalund, forladt deres øvelokale i Danmark og rejst ud i verden med en mikrofon og en laptop. Resultatet er samlet i projektet TrueNord, der trækker på nye og gamle venskaber og krydser grænser og kulturer. Førstesinglen “It’s Not About Forever” udkommer 28. april, og True Nord kan opleves live på årets Spot Festival.

https://soundcloud.com/true-nord/its-not-about-forever-radio-edit/s-un11d

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: