Skammens Vogn – Du er det hele (2017)

Scroll down to content

tamb163da_web

Skammens vogn er Nikolaj, Zeuthen, Oliver Hoiness og Jakob Millung. De er nu klar med en ny single fra en kommende plade, der har kærligheden som et gennemgående emne. Førstesinglen “Forelsket” gav et indblik i den romantiske kærlighed, mens “Du er det hele” sætter lys på den spirituelle side af sagen: Kærligheden som et bud om at slippe frygten og acceptere, at du altid og kun kan være alt og intet på en gang. Nikolaj Zeuthen fortæller:

“Vi er ude at rejse. Måske i Grækenland – turen er ikke helt som forventet. Men husk nu: “Du er det hele! Så bare glem det.” Frygten kommer af det selvoptagede. “Du er det hele” var en af de første sange der blev lavet til Sukaley! Den har været med  live på sætlisten tilbage fra 2014 og blev bl.a. opført på Roskilde Festival. Det er en ambitiøs popcollage, som der er arbejdet på i årevis!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: