Skammens Vogn – Forelsket (2017)

Scroll down to content

skammensvogn_photoby_emil_zeuthen__horizontal_web

Nikolaj Zeuthen, Oliver Hoiness og Jakob Millung er klar med ny musik efter de udgav deres seneste album Asfalt i 2013. Musikken er koncentreret om Zeuthens tekstunivers, der på denne plade i høj grad centrerer sig om kærlighed. “Forelsket” er den bramfri fortælling om kærligheden, der viser forelskelsens direkte natur. Nikolaj fortæller om sangen:

“På den sidste plade bevægede vi os for første gang ud i noget, der lignede en kærlighedssang men denne gang går vi hele vejen. En vaskeægte kærlighedsklage med episk guitarsolo og det hele. Sangen kom på et tidspunkt, hvor et par af bandmedlemmerne var kærlighedssyge. Der var et par uger der, hvor emnet altså interesserede os ekstra intenst.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: