Peter Sommer – Skønne Spildte Kræfter (2017)

Scroll down to content

peter-sommer

“Skønne spildte kræfter” er et velkommen tilbage til Peter Sommers hårde og hudløse tone i dansksproget rockmusik. På den nye single der udkommer i dag, tager Peter lytterne med ind i det melankolske og magiske univers, der er Peter Sommer.

Om tilblivelsen af den nye single siger Peter:
“Jeg besluttede mig for at ringe rundt og høre om Tiggerne ville med en tur ned af den nostalgiske vej. Det ville de, det gjorde vi, øvede en enkelt gang – og jeg fandt ud af at netop den lyd, den malmfulde tonstunge og udflippede rødvinsrockende lyd, som vi laver sammen, gav mig helt ind til benet lyst til at lave nye tekster til nye sange. Så det gør vi”.

På “Skønne Spildte Kræfter” har Peter Sommer igen formået at sammensætte det folkelige og tilgængelige med det dybe personlige og kunstnerisk interessante. Det er derfor også et meget dybtfølt nummer der giver stof til eftertanke.

Ud over denne single har Peter Sommer og Tiggerne netop spillet 2 udsolgte koncerter, på Bremen Teater (Kbh) samt Train (Aarhus). De 2 koncerter, var en tur ned af memory lane, hvor Peter og Tiggerne gav et genhør med TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE fra 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: