Bear Hug – I’m Not There (2015)

Scroll down to content

0be11b34a310_143419234546_nyhedstor2

Bear Hug er et musikalsk samarbejde mellem Rasmus Søby Andersen (med en fortid som guitarist i Ginger Ninja, manager for Julias Moon med flere), Andreas Sommer (tidligere medlem af Stoffer & Maskinen, producer for Marie Key, TV-2 med flere), Lasse Baunkilde (mikser for TV-2 med flere), Hans Hvidberg Hansen (tidligere trommeslager for Oh Land, Quadron med flere). Debutsinglen “I’m Not There” er en nostalgisk popsang, hvor især Peter Gabriel og Genesis har været de musikalske forbilleder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: